Sinterklaas en een filmpje

maandag, december 05, 2016

Terwijl ik heerlijk met mijn beetjes om hoog op de bank lig, een handwerkje in de hand heb. Geniet ik nog even een klein beetje na van de leuke cadeautjes die ik heb gehad. Niet voor mezelf maar vooral voor de kleine rups. Al is die kleine rups niet zo heel klein meer...Ik ben nooit goed in cadeautjes verzinnen, eigenlijk ben ik wel heel erg tevreden met alles wat ik bezit. Daarom zei ik maar tegen mijn moeder dat ze wat moest uitzoeken voor de kleine. Aangezien wij daar nog niks voor hadden. Hadden want inmiddels ben ik wat leuke cadeautjes rijker.

Ik maakte hier zowaar een filmpje van, een klein beetje onwennig!!! Maar hierbij het filmpje.. *tromgeroffel*


Of dit het enige filmpje is of er misschien nog meer voorbij komt... Wij zullen zien, het is in ieder geval heel onwennig en gek om tegen een camera te babbelen.

Alle kleertjes zijn heerlijk in een koffertje gegaan, want zolang wij nog geen plekje hebben gemaakt in de kast. Bergen we het allemaal mooi bij elkaar op. In een echt Woezel en Pip koffertje, die eigenlijk wel erg over de top is.

Misschien interessant: Wanneer jouw lichaam het niet doet! 

You Might Also Like

5 reacties

 1. Ik vond hem leuk het filmpje! En viel best wel mee dat onwennig.
  Die eerste rompers van dat merk zijn fijn! Wij hebben daar ook twee van gehad en dat waren echt mijn lievelings rompers haha. Helaas zijn die ondertussen al weer veelste klein. Toch wel jammer dat ze er zo snel uitgroeien. (Waren trouwens gewoon normale rompers. Niet met van die knopjes aan de zijkant. Daar had ik altijd ruzie mee en vond ik onhandig haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te horen dat je het filmpje leuk vond, meneer hier in huis moest er een beetje om lachen. Ik ben benieuwd qua die rompertjes allemaal. Krijg zo veel tips enz, dat je er bijna in verdrinkt.

   Verwijderen
  2. Haha ja dat zal wel, iedereen gaat nu tips geven natuurlijk. Uiteindelijk zou je het toch allemaal zelf moeten onder vinden. Want wat de ene handig vindt vind je zelf misschien weer onhandig :)

   Verwijderen
 2. Leuk zo'n filmpje! En altijd handig van die basis kleertjes en rompertjes. Rompertjes met overslag zijn vooral de eerste paar dagen handig. Je hebt die handigheid dan nog niet zo en alles is nieuw. Daarna wen je er heel snel aan. Leuke cadeautjes heb je gekregen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik ben benieuwd wat ik handig ga vinden enz. Moet alleen nog even even geduld hebben!

   Verwijderen