001 | The Fall Fairy

zaterdag, december 31, 2016

De oude lezer weet dat ik nog al een borduurverslaafde was, nee dan niet in afmaken.. Maar vooral in nieuwe leuke projecten starten. Nu kan ik zeggen dat ik in 2016 ook wel wat nieuwe projecten ben gestart, maar niet van deze gigantische borduurwerken als deze!!! Met iets van 90 verschillende kleuren en heeeel veel kruisjes...


Toen ik kreeg te horen dat ik thuis kwam te zitten wilde ik ook weer wat meer gaan handwerken, vooral omdat dit natuurlijk ontspanning brengt!!! Wat heerlijk is als je met een toekomstige toeter rond loopt! Tegenwoordig je rustmomenten bewust moet inplannen en toch heerlijk wil kunnen freubelen.


Ik weet nog dat ik deze voor het eerst mee had naar mijn schoonouders. Ik was bezig met het elfje terwijl vriendlief met een vriend de nieuwe computer aan het bouwen was... Dit is inmiddels denk al weer vijf jaar geleden! Vijf hele jaren en er zijn toch wel wat kruisjes bij gekomen!

Nu vol goede moed ga ik heerlijk verder prikken, want ze word toch wel erg mooi!

You Might Also Like

6 reacties

 1. Het blijft leuk om deze voorbij te zien komen. Vooral omdat ik haar zelf ook maak denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik herken dat, het zorgde bij mij altijd voor extra motivatie als jij een update plaatste van de Fall Fairy

   Verwijderen
 2. Ze word al mooi! En het is denk ik alleen maar leuker om het zo te zien groeien in al die jaren. Ben benieuwd hoever je gaat komen in het komende jaar :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook heel erg benieuwd, we zullen zien. Al zal het vanaf juni wel een heel stuk minder worden!

   Verwijderen
 3. leuk om deze eens terug te zien, hopelijk mag ze nog veel verder groeien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze wordt zeker mooi. En lekker ontspannen is goed voor de baby.

  BeantwoordenVerwijderen