Vallen de haren en knippende scharen.

vrijdag, december 16, 2016

Terwijl ik op de bank zat telde ik de aantal keren dat vriendlief zat te mopperen over mijn haar. In augustus had ik er een leuk kapsel in laten knippen en dat moest toch echt dringend weer wat mee gebeuren. Het model was er volledig uit en echt blij met het model was ik ook niet meer, er mocht wel wat meer van af dan de vorige keer.


Zodoende pakte ik er een boek bij, een van die boeken die je altijd bij de kappers ziet staan en koos ik twee modellen uit. De kapster mocht er dan haar variatie van maken, zo dat deed ze dan ook! Terwijl ik tevreden naar het eindresultaat keek besefte ik dat ik nu niet meteen weer 4 a 5 maanden moest gaan wachten... Nee ik zou braaf na twee maandjes weer een bezoekje moeten brengen.

Of mij dit lukt, we zullen zien! In ieder geval is het een lekker eigenwijs kapsel geworden, ene kant korter dan de andere kant. Heerlijk licht en makkelijk, want ik blijf toch wel altijd lui met mijn haar *bloos*

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik vond je het erg leuk staan! En inderdaad, regelmatig naar de kapper gaan -zeker met korter haar- is wel zo fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit! Regelmatig naar de kapper is voor mij toch altijd wel moeilijk. Ik laat er altijd te veel tijd tussen..

    BeantwoordenVerwijderen