002 | The Fall Fairy

zaterdag, januari 07, 2017

We zijn weer een week verder, heerlijk zijn er wat kruisjes bij gekomen en komt er steeds meer te voorschijn. Nu had ik de afgelopen week iets minder tijd om te prikken, ik ging heerlijk een paar dagen weg en genoot van een volle agenda.


Als ik zo de vooruitgang zie op de foto's ben ik wel super tevreden, er is toch echt wat bijgekomen en nu op naar volgende week! Zal dan de pagina af zijn?


We zullen zien, tot nu toe geniet ik vooral van alle mooie kleuren en de details die te voorschijn komen, ze gaat eigenlijk wel heel goed. Nog even en pagina 8 is klaar.

You Might Also Like

7 reacties

 1. Je bent echt wel opgeschoten. Prachtig werk!
  Groetjes, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het gaat je wel lukken ben zeer nieuwd naar deze pagina, gaat snel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wooh, wat mooi! Lijkt me een heerlijk kneuterig werkje (haha ik hoop dat ik je hier niet mee beledig, maar ik bedoel het positief!). Weet alleen niet of ik het geduld zou hebben om 'm af te maken..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Ben benieuwd of volgende week de pagina af is :)

  BeantwoordenVerwijderen