Een Home Tour vlog.

vrijdag, januari 20, 2017

Opeens vond ik al mijn geplande blogjes even niet meer leuk, dus annuleerde ik deze blogjes voor de rest van de week. Zo besloot ik het filmpje wat ik gisteren had opgenomen even met jullie te delen! Een hele tijd geleden probeerde ik voor het eerst al een Home Tour te maken, maar zo kieskeurig als ik ben lukte dit niet en vond ik het resultaat verschrikkelijk.


Maar gisteren probeerde ik het opnieuw en zo werden het meer details dan echt het hele huis. Het is een heel kort filmpje, niet heel gek aangezien we nu eenmaal ook geen mega woning hebben! We wonen klein maar fijn. Dus veel kijk plezier!

 
Wie had ooit gedacht dat ik meerdere filmpjes zou maken, ik niet om eerlijk te zijn *smile*.Wie weet op naar de volgende.

You Might Also Like

3 reacties

 1. Wat een leuk filmpje weer en ook een leuk huis! Dat met het trappetje is wel erg leuk zeg, dat wil ik ook wel in mijn huis haha. Al is dat niet zo handig met Flynn die gek is om op trappen te klimmen xD.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt het Vloggen goed te pakken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt ik vind het leuk en soms makkelijker dan schrijven.

   Verwijderen