Geboortekaartjes en nog meer...

vrijdag, januari 27, 2017

Wat ik tegenwoordig de leukste bezigheid vind als ik me verveel... Juist geboortekaartjes bekijken!!! Nu moet ik bekennen dat ik wel een klein beetje veel eisend ben. Ik wil namelijk geen gevouwen kaartje. Wil geen gewicht, lengte en tijd op het kaartje... Plus een beetje minimalistisch en niet zoet roze of zoet blauw. 


Nu ontkom je er ook niet aan om blauw of roze/oranje in je kaartje te hebben zitten, maar die overdreven echte jongenskaartjes, nee dat word ik niet heel blij van. Ik kreeg al een keer opmerkingen in de familie dat alle babykleertjes wel erg grijs en wit waren. Tja dat is nu eenmaal onze smaak en ergens kun je het ook wel verwachten! 

Maar dat alle kaartjes die ik je nu laat zien wit zouden zijn, nee dat had ik niet verwacht. Toch hebben deze kaartjes van HipDesign toch nog wel wat kleur, ik kwam via Google op hun site terecht en heb daar heerlijk zitten neuzen. Je hebt veel keuze en eigenlijk kan je ook wel een heel hoop aanpassen, dus zocht ik daar eigenlijk ons geboortekaartje uit en maakte ik hem bijna al helemaal hoe ik hem zou willen.

Nu hoeft enkel de datum nog worden aangepast, maar welke het uiteindelijk is geworden. Dat blijft nog een lange tijd geheim Want wij willen graag dat als het kleintje straks geboren is iedereen een kaartje sturen. Niet via sociaal media meteen de lucht in gooien en stiekem hopelijk dan wel nog even op een roze wolk zitten. 

Maar oh wat zijn deze kaartjes leuk he!

You Might Also Like

9 reacties

 1. Met hertje is een erg mooi kaartje. Andere kaartjes zijn okk erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja lief is die he, wel een klein beetje zoetjes voor ons... Maar vond hem erg schattig

   Verwijderen
 2. Leuk dat je lekker met de kaartjes bezig bent! En zo snel al eentje uitgezocht, ik deed er echt weken over haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik moet toch altijd wel snel een keuze maken, anders blijf ik twijfelen en is het einde toch wel echt zoek... Ben benieuwd of het kaartje er in het echt net zo mooi uit ziet als ik denk dat het gaat zijn.

   Verwijderen
 3. Heerlijk die geboorte kaartjes! Wij zijn er toen veelste laat mee begonnen, toen Flynn al geboren was haha. De tweede in de bovenste rij is mooi <3! Ben benieuwd welk kaartje het uiteindelijk gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt pas toen Flynn geboren ben je kaartjes gaan kijken. Moet daar echt niet aan denken :D

   Verwijderen
  2. Ja geloof het wel, best wel erg eigenlijk. Komt denk ik doordat we ook vooral druk met de bruiloft waren. En uiteindelijk heeft Dennis een paar uitgezocht, want ik had best wel een zware nasleep van de bevalling. Agh ja, volgende keer beter ^__^.

   Verwijderen
 4. O, zat nog te denken gewicht is handig voor kraamvisite. Welke maat kleding als ze kleding kopen. Stijn startte met maat 44. En toen duurde het erg lang voordat hij bijv. 62 had. En dan zit je met de seizoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan kan ik beter maatje er opzetten, want als ik gewicht zie weet ik echt niet welke maat een kindje heeft :) :) we zullen zien!

   Verwijderen