Het wordt een...

zaterdag, januari 28, 2017

Terwijl de twintig weken echo begon was ik super nieuwschierig. Ik wou graag gelijk krijgen, ik zou mijn Opa immers ongelijk laten hebben en stiekem krijgen waar ik voor wenste. Ik zou de meeste mensen die geraden hebben misleiden en uiteindelijk zou er iets anders in mijn buik groeien.

Ik lag rustig te kijken terwijl alles werd opgemeten, het hoofdje, het buikje, de hersenen, niertjes enz. Het bleek dat de omvang van het buikje wel erg aan de lage kant zat van de groeicurve. Maar zelf zie ik daar geen gevaar in. Wij konden de handjes zien, voetjes, armpjes alles wat zo goed te onderscheiden. Mijn broer die altijd wel praat werd langzaam stil en keek enkel naar de kleine waar hij oom van zou worden.


Op het einde van de echo vroeg ze of wij het geslacht wouden weten. Terwijl de heren ja knikte gaf ik niet meteen duidelijk antwoord. Ik lag immers rustig te kijken en moest duidelijk aangeven dat ik zelf het wilde weten. Maar eigenlijk lag ik al voor mijn gevoel een eeuwigheid te wachten, toen ze goed ging kijken kwam uiteindelijk het verlossende antwoord.

Wij krijgen een klein Meisje!!! Er groeit gewoon een kleine madam in mijn buik, opeens moeten wij weer een naam gaan verzinnen. Want voor een kleine madam waren wij het er echt niet over uit, tevreden stap ik op de fiets. Ik had gelijk gekregen, ik had mijn zin gekregen en opa had het fout.

Voor het eerst in de twintig weken sprak ik tegen mijn meisje, langzaam komt nu het genieten pas echt. Nu dat we weten wat het wordt komt er ook iets meer gevoel bij, wat meer blijdschap ook nu ik haar natuurlijk meer ga voelen.

De lijstjes worden nu gemaakt, de spulletjes zullen worden gekocht. Nog maximaal twintig weken te gaan en dan zal er hier een meisje in de box liggen te slapen. Maar eerst mogen wij over vier weken weer een echo gaan maken.

Nu nog een naam verzinnen...

You Might Also Like

10 reacties

 1. Stiekem dacht ik dat je het geheim zou houden, maar zo openlijk er over schrijven en praten is natuurlijk veel leuker ;) Leuk dat we straks samen meisjesmama's zijn :) Ben alvast erg benieuwd naar de naam van de kleine dame..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik het kreeg te horen moest ik er echt even van genieten, gek genoeg op me persoonlijke Facebook zal ik het niet zetten. Iets houd me tegen om daar nog echt zulke dingen op te delen. Vrienden en Familie licht ik dan liever persoonlijk in en daarna pas de blog

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Hihi snap je reactie niet helemaal. Maar dat is wel bekend toch (A)

   Verwijderen
 3. wat fijn dat de 20 wkn echo goed is! Weer een mijlpaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker fijn, nu mag de tijd nog lekker doorvliegen naar het moment dat ik het hummeltje in me handen kan hebben.

   Verwijderen
 4. Ja zo leuk! En zo fijn ook! Nu lekker beginnen met alles bij elkaar te zoeken! Dat hebben wij toen ook gedaan. Het wordt toch een stuk echter nu je weet wat het word. Lekker genieten nu!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu je het gaat voelen en de spullen beneden klaar staan in de berging word het inderdaad echter. Nu enkel nog wachten tot het tijd is om alles in huis op te hangen, zetten en echt klaar te maken!

   Verwijderen
 5. o, zo leuk een meisje. Denk dat je je broer het heel tof vond om dit te mogen meemaken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker vond hij dit, dit heb ik genoeg mogen horen. Zo kan hij toch nog een stukje mee maken van het hele gedoe.

   Verwijderen