Pip werd geholpen

dinsdag, januari 10, 2017

Al weer een heel hoop weken geleden kwam Pip aanlopen, of eigenlijk was ze bij ons in de tuin geboren. Na twee weken rustig aan haar lokken met eten verhuisde ze van buiten naar binnen. Nu al weer zes maanden later was het tijd, tijd om haar te laten helpen. Want zoals zij in een nest onder onze trap werd geboren, wilde wij niet dat Pip ook nog eens voor nestjes gaat zorgen.


Ons kleine meid werd gisteren geholpen, na een hoop ruzie om haar in het reismandje te krijgen kon ik haar weg brengen. Gelukkig voor haar was dit om de hoek en zo waren er geen lange tochten nodig naar de dierenarts.

Het was net of zij het al wist, met luid kabaal zat ze in haar mandje. Zowel op de heen als terug. Nu loopt zo nog altijd een beetje wazig rond, eet ze gelukkig wel goed en is het vertrouwen weer een klein beetje terug aan het komen.

Gelukkig voor haar hoeft dit maar één keer, laat haar haren maar snel terug groeien, want die kale plek is echt geen gezicht. 

You Might Also Like

6 reacties

 1. Ah het is altijd net of ze het aanvoelen he wat er gaat gebeuren! Hopelijk gaat het weer goed met der :) Liefs, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze lijkt al weer helemaal de oude, net zo vervelend als eerst. Plus natuurlijk ook net zo lief :)

   Verwijderen
 2. Hier als ze terug kwamen hebben ze heel de dag versuft tegen de verwarming gelegen. die plek groeit snel terug hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het maar dat het snel terug groeit, ziet er zo raar uit. Hier heeft ze helemaal niet suf gelegen, voor we het wisten viel ze de plant al weer aan :)

   Verwijderen
 3. Fijn dat het allemaal goed gegaan is! Weet nog wel dat ik Stark weg bracht, vond het zo zielig haha. Gelukkig was hij al snel weer de oude toen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zielig he, maar het is wel beter voor ze. Er zijn immers al kittens genoeg..

  BeantwoordenVerwijderen