Zwangerschapsupdate | vlog

woensdag, januari 18, 2017

Wouw het is al weer woensdag, soms lijken de dagen te kruipen en soms vliegen ze voorbij. Vandaag voor het eerst weer een filmpje, ik vind het eigenlijk wel leuk om op te nemen en te bewerken. Al is het wel puzzelen en kost het uiteindelijk altijd meer tijd dan je denkt. 


Plus jezelf live zien blijft gewoon hilarisch, je stem klinkt zo anders in je hoofd dan in het echt. Maar vandaag dus een filmpje, een zwangerschapsupdate... Of eigenlijk vijf punten die me echt zijn opgevallen en soms een beetje gek maakt.

You Might Also Like

4 reacties

 1. Leuk filmpje! En dat trappen.. Tja dat viel bij wel mee haha. Flynn vond mijn ribben niet en mijn blaas ook niet. Het is ook maar net hoe mensen het meemaken en ik denk dat ze heus niet je blije gevoel willen weg halen maar gewoon hun ervaring delen. Iets wat je toch al snel doet. Ik waarschijnlijk ook, dus sorry xD. En dat niks meer mogen, ja dat is ook best wel vervelend. Maar het is zoals je ook al zegt. Je kan prima nog dingen doen als je daar zelf goed over voelt. Ik heb bijna tot het einde van mijn zwangerschap gefietst en dat ging prima. Tot dat het gewoon echt te zwaar was en een buik in de weg zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zwanger fietsen is geen probleem. Maar ik zou niet het gevaar opzoeken door met gladheid te fietsen.
  Toen ik een keer op de markt tegen de kraam aan werd geduwd met mijn buik. Ben ik niet meer naar drukke markten of rond drukke tijden geweest.
  En schaatsen tja als je veel ervaring heb en nooit valt kan je prima schaatsen. Anders zou ik het een jaartje uitstellen. Als je daarmee kindje beschermt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vlog. K hoor van meer mensen dat ze soms gemengde gevoelens hebben als ze groeien. Had blijkbaar compleet andere manier van denken. Ik vond het zo gaaf dat t kindje en het zwembadje zo lekker groeiden. Associeerde groei niet met mijn buik maar heel sterk met het groeiende kindje. Toen ik aan t eind met hete zomer vocht ging vasthouden in enkels voelde ik me wel groot en eigenlijk ook lomp.... Maar die buik leverde me ook gevoel van dankbaarheid op dat daarin ons kind merkbaar groeide. Bijzonder he, als je je kindje voelt! Had zelf bewegelijk meidje ( nu nog). Voelde haar hele stukken van de dag. Heerlijk!
  W.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk filmpje. Mensen willen graag hun ervaringen delen en ondanks dat ik zelf het voorgenomen had om je geen ongevraagde adviezen te geven, gebeurd het soms toch. En het lijkt misschien zo alsof je ineens niks meer mag, maar de media maakt je ook gek hoor. Je zult je eigen weg erin moeten vinden en voor jezelf moeten bepalen wat je wel of niet wilt doen. Ik fietste nog redelijk lang door, niks mis mee. Alleen op een gegeven moment ( met week 30 a 32 denk ik) ging het echt pijn doen en ben ik er dus mee gestopt . Zwanger zijn en je je weg erin vinden is nog zo makkelijk niet, maar komt met iedere week een stukje dichterbij.

  BeantwoordenVerwijderen