Pisoi in flori

vrijdag, februari 17, 2017

Op de handwerkbeurs kocht ik dit schattige katje, zoals je misschien kunt lezen aan de titel is het geen Engels of Nederlands ontwerp. Het borduurwerk komt helemaal uit Moldora en de titel is in het Roemeens. Het komt van Luca-S en het is mijn eerste borduurwerk die ik borduur met Anchor.


Dit leuke werkje staat boven aan mijn lijstje, zoals je hier kunt zien... In mijn collectie handwerkjes... Zoals elke borduurster bezit ik zo veel leuke kleine borduurwerkjes om te maken, dat nu ik thuis zit heerlijk bezig ben om het lijstje in te korten. 

Met dit schattige snoetje lukt dat dan ook nog eens heel erg goed!!! Nu ga ik weer heerlijk verder prikken hoor, hij word trouwens zo'n 16 cm bij 15 cm groot, dan heb je een beeld bij de maat! Owja en het werkje heeft wel 33 kleuren, vrij veel voor zo'n klein werkje. 

Op naar de eerste bloemen.

You Might Also Like

5 reacties

 1. Een super schattig werkje en ze borduren zo lekker voor tussendoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker heerlijke tussendoortjes, plus je maakt nog eens wat af. Wat het nog fijner maakt.

   Verwijderen
 2. Wat een mooi en schattig werkje. De stijl doet me wat denken aan Margaret Sherry. Veel prikplezier eraan gewenst :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij is leuk he, alleen wel gek dat je opeens met drie draden moet werken ipv 1 of 2. Al word hij wel super mooi hierdoor.

   Verwijderen