Zwangerschapsupdate | 21 weken

donderdag, februari 02, 2017

Terwijl de verkoudheid hier zegen viert, ik samen met Pip lekker rustig aan doe. Nam ik een paar dagen geleden dit filmpje op. Het laatste filmpje die jullie over de zwangerschap zullen zien, terwijl ik gisteren heerlijk knutselde aan de blog besloot ik om mij volledig te focussen op foto's en teksten.

Dus geniet van het laatste filmpje en geniet van het simpele gebabbel over de 21e week...


De wasbare compressen (klik)

You Might Also Like

3 reacties

 1. Leuke kleertjes! Toen stijn klein was had ik ook lichte kleurtjes. Toen hij echt ging eten (banaan en wortel) niet meer. Vooral banaan krijg ik niet altijd uit de kleding. Nu hij ook nog macaroni eet. Heeft hij veel lichtgrijs aan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vlekken zullen op wit wel heel erg lastig worden, ik ben benieuwd hoe de kleren hier zullen veranderen naarmate het meisje ouder word.

   Verwijderen
 2. Al die kleine kleertjes <3. En wit is heel mooi! Maar helemaal niet handig voor kinderen, zoals Nina hier boven al schrijft. Flynn had vandaag ook een wit / geel truitje aan en daar zitten nu ook allemaal vlekken in. Hopelijk gaan die er nog uit want hij is zo leuk!

  Wel jammer dat er geen meer video's komen, maar je moet doen wat goed voelt :)!

  BeantwoordenVerwijderen