Met de stokken de lucht in.

woensdag, maart 08, 2017

Terwijl de zon steeds met moeite door de wolken heen schijnt pak ik de auto om even naar de volkstuin te gaan. Ik kende het laagje groen wat overal groeide maar al te goed en als je niet oplet staat het zo knie hoog. Ik ging heen om de stokken te plaatsten zodat straks de bonen kunnen gaan groeien. Daarbij ook natuurlijk dat stukje grond schoonmaken, maar de grond was nog zo soppig dat daar maar weinig van terecht is gekomen.


Wanneer je zo heerlijk bezig ben kan de jas even uit, nu ook omdat de moestuin jas niet meer echt dicht kan... Wat ik stiekem ook wel heerlijk vind op deze foto's is dat je niet kunt zien dat ik zwanger ben, even is het er niet. Tot ik zou omdraaien en dan komt mijn kleine toetertje tevoorschijn. 

Ik leerde dat ik snel weer terug wil, de tuin heerlijk vol zetten met de lekkerste groentes. De tuin schoonmaken en genieten van de zon die schijnt. Maar eerst moet het wat droger worden, minder regenen en dan kunnen we rustig moestuinieren. Alleen dan wel in een legging, want al dat bukken in een zwangerschapsbroek is geen pretje. 

Geniet jij ook van het buitenleven?

You Might Also Like

2 reacties

 1. Balen dat de grond nog zo drassig is. Dat is dan wel een voordeel hier van de lichte zandgrond.
  Staakbonen zijn zo leuk. In mijn bakken helaas te weinig plaats, ik hou het dus maar bij struikboontjes maar daar is het nog wat te vroeg voor.
  Zelf heb ik alleen nog maar de bakken opgeruimd en kompost gegeven, en nieuwe touwtjes gespannen. Volgende week beloven ze beter weer, dan ga ik werken in de voormiddag en de tuin in in de namiddag. Ik kijk er al echt naar uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat het volgende week beter weer is, dan kan ik lekker ook wat werken in de tuin. Tussen de afspraken door :)

   Verwijderen