Mijn negen maanden boek

woensdag, maart 01, 2017


In zes minuten vertel ik vandaag iets over een "negen maanden boek" die ik tegenwoordig invul. Het is geen standaard boek die je bij elke winkel kunt kopen... Maar omdat ik niet hou van al de kleurige, fleurige tekeningen zocht ik iets anders. Zo vond ik deze en ik ben er erg blij mee!Nieuwsgierig naar het boek? Wil jij het boek zelf aanschaffen of cadeau doen, ik heb hem hier vandaan en het boek is van Kidooz.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Altijd leuk die 9 maanden boeken! Heb er zelf ook eentje ingevuld en als ik het zo hoor zijn het wel een de zelfde vragen. Denk dat dat toch allemaal wel redelijk overeen komt. Misschien dat er in de ene wat andere vragen staan dan de andere. Maar vaak zijn het toch wel de zelfde. Ik moet alleen nog steeds de foto's er voor uitprinten.. #oeps

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi hopelijk dat ik daar niet te lang mee wacht met de foto's... Al zie ik dat hier ook zomaar gebeuren hoor!

      Verwijderen