Toch een andere kinderwagen

vrijdag, maart 24, 2017

Ik vertelde al een paar weken geleden dat wij een kinderwagen zouden overnemen van vriendlief zijn nicht. Maar afgelopen week kregen wij een berichtje dat het mannetje nog niet zo heel goed kon lopen en daardoor ze de kinderwagen natuurlijk liever niet kwijt wilden. Logisch en zo gingen wij opzoek naar een andere kinderwagen,  natuurlijk weer tweedehands. Want zo'n kinderwagen helemaal nieuw kopen kost nog al wat. 


Toevallig stond er 1.4 km bij ons vandaan een Joolz Day te koop, voor een leuke prijs en stiekem nog een mooie kleur ook. Ik merkte dat er best wel wat tweedehands word aangeboden, maar qua kinderwagens die er netjes uit zien en de prijs ook nog goed was. Tja daar waren er niet zo veel van in de buurt. Dus natuurlijk klom ik meteen in de telefoon en voor ik het wist konden we al gaan kijken.

Het is een wagen waar Pip even bang van was, het onderstel is best wel zwaar maar het stuurt wel heel erg licht en soepel. Natuurlijk is het geen punt gave wagen, het handvat is wel wat beschadigingen. Erg nee, hij rijd er niet minder fijn om en je hoeft te minste niet extreem voorzichtig te doen.


Wonder boven wonder kregen wij er zelfs een regenhoes, muskietennet, parasol en luiertas bij. Nu is ons budget wel met 350 euro om hoog gegaan, maar we zullen nog altijd net onder de berekende duizend euro zitten met onze uitgaves. Heel netjes als je bedenkt dat de kinderwagen op zich al zo duur is.  

Wat ook super fijn is dat de vorige eigenaar een extra dik matrasje er in heeft gedaan, wel heel fijn aangezien de kleine meid er in het begin wel vaker in zal slapen. Aangezien wij geen wiegje hebben en misschien het ledikantje wel heel groot is. 

We zijn klaar voor onze madam, nog een beetje vroeg en ik hoop dat ze nog even een tijdje blijft zitten!

 Wil je niks missen?
volg me dan op Bloglovin

You Might Also Like

6 reacties

 1. Wat fijn dat jullie nu een kinderwagen hebben! Hij is ook erg mooi en wat een fijne prijs hiervoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja we hadden even toch een klein beetje geluk bij een ongeluk. Ik ben er ook erg blij mee :)

   Verwijderen
 2. Jammer dat de ene wagen niet door kan gaan, maar deze ziet er ook heel mooi uit! Fijn dat die nu ook binnen is. Wij hebben hem zelf toen wel nieuw gekocht, iets wat we beide graag wilde, Maar wel in de sale en we kregen er best wat bij. Gelukkig was die ook geen duizende euro's, iets wat ik ook altijd maar belachelijk vind. En hopelijk mag de wagen ooit nog een keer gebruikt worden voor een tweede kindje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vond het bedrag voor een nieuwe wagen wel een klein beetje veel, althans voor mijn wensen dan... Plus omdat wij ook geen wens hebben voor een tweede is zo'n wagen helemaal aan de dure kant natuurlijk ;)

   Verwijderen
 3. Wat een mooie wagen zeg! Veel veilig km's (dat zeggen ze toch bij een auto aanschaffen ook?!)

  Wij kopen de kinderwagen wel nieuw. Heb alles tweedehands (op een paar kledingstukken na) en willen graag dit wel nieuw kopen. Wij hebben er eentje op het oog. Is nu in de aanbieding en we krijgen er een maxicosi/autostoel en tas bij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha veel veilige km's. Ik vind hem leuk!!! Ja wij hebben niet alles tweedehands, alleen juist weer de meubels. Precies omgekeerd, maar de echte dure uitgaves vind ik ook nog al duur als je er maar één wenst.

   Verwijderen