30 weken zwanger, breien en nog steeds...

dinsdag, april 04, 2017

Dinsdag ochtend, het weekend is al weer voorbij en het mooie weer komt weer terug. Zondag bestelde ik dit leuke breipatroon. De oplettende lezer zal het misschien wel verbazen, roze en zo meisjesachtig. Maar hij was te schattig en het is een makkelijk breiwerkje. Althans dat zeggen ze!

Ik vond wel dat ik zo'n leuk nieuw breiwerkje op de pennen mocht zetten, nu ik nog altijd bedrust heb en dus alle tijd heb om heerlijk te breien. De knuffel die ik nu brei is al weer bijna af, nog één been, een snuit en twee oren.


Langzaam wordt Kostelijk Leven wel echt een mama blog, maar dat is nu ook niet zo gek. Ik lig nu voor dag zes in het ziekenhuis en maak eigenlijk niks anders mee dan breien, zwangere vrouwen en alle controles. Het meisje in de buik is nog altijd lekker druk, we zijn weer een weekje verder en we wachten rustig af. 

Ik pak de breinaalden weer op, lees rustig wat magazine en drink kopjes thee.


You Might Also Like

3 reacties

 1. Ik hoop zo dat de kleine dame nog even blijft zitten. Stijn is geboren bij 35 weken en dat gaf al zoveel onrust, stress en zorgen. Misschien is beter om in het ziekenhuis te blijven dan hoef je ook geen huishouden of babywasjes te doen. Ondanks het natuurlijk vreselijk saai is, maar het is voor een goed doel. Hou vol en ik duim mee dat ze nog even netjes blijf zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We hebben gelukkig wel fijne hobbies om je op zulke momenten dan heerlijk bezig te houden. Maar natuurlijk ging je liever naar huis en je moestuin. Hopelijk mogen jullie snel naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk jurkje! Mag ik vragen waar je dat patroon hebt besteld?

  Ik hoop dat je meisje nog lekker lang blijft zitten. Ik ben 3 maanden bevallen bij 36 weken en hoewel ze echt veel beter doet dan verwacht, en ik ook veel langer zwanger was dan verwacht, waren de eerste weken lastig omdat ze bijvoorbeeld nog niet genoeg energie had om te kunnen eten.

  BeantwoordenVerwijderen