Inspiratie foto's en nog in het ziekenhuis

zondag, april 02, 2017

Het is zondag ochtend, het licht komt door de ramen binnen en ik kijk uit op een parkeerplaats. Nee ik ben vandaag de dag nog niet thuis en dit zal ook nog wel even duren. Gisteren had ik hoop en me er eigenlijk ook een klein beetje op ingesteld dat ik naar huis mocht, maar helaas kreeg ik te horen dat het zeker tot woensdag ging duren en daarna zullen we nog maar zien. 

Dus liet ik vriendlief maar mijn laptop mee nemen, want naast al het handwerken en lezen vind ik inspiratie foto's erg leuk om te zoeken. Plus deze blog is stiekem ook wel een klein beetje een gewoonte en onderdeel van mijn leven.

Terwijl manlief woensdag al meteen begon over dat er helemaal niks in huis klaar staat voor de toekomstige kleine meid, geniet ik extra van deze foto's. De lichte kleuren, leuke plankjes en dan die wolkjes! Ik heb nog steeds geen haast om de spullen in huis klaar te willen hebben, want de kleine meid moet gewoon lekker nog blijven zitten. Plus als ze wel te vroeg komt moet ze toch hier blijven. Tijd genoeg dus voor het ledikant, commode en de baby wasjes te doen.

Terwijl de thee wordt gebracht, mijn kont langzaam net een plank begint te worden van het liggen. En bij elke huil van een klein baby'tje mijn borsten beginnen te lekken. Is het een groot feest hier in het ziekenhuis. Ik vermaak me prima en de klein meid doet het goed. We zullen zien wat de week brengt, morgen tikken we week dertig aan. 

Elke ochtend hoor ik de kleine meid haar hartslag en meten ze of mijn lichaam bezig is. Vandaag is het heerlijk rustig en gaan we maar weer heerlijk verder borduren. Plus genieten van deze leuke inspiratie foto's!
Bron: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

You Might Also Like

4 reacties

 1. Echt jammer dat je nog niet naar huis mag :( <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je nog moet blijven, maar natuurlijk gaat de kleine meid nu boven het naar huis gaan. En zo te horen sta je er best relax in en positief.
  Mijn zus is op net geen 25 weken binnengegaan met vruchtwaterverlies, uiteindelijk hebben ze het nog kunnen rekken tot 29 weken, maar dat was nog steeds erg prematuur (intussen is het wel allemaal goed gekomen met mijn neefje). Goed dat jij morgen aan de 30 zit. Hopelijk komen daar nog veel weken bij. Maar mocht het ook niet zo zijn, dan ben je gewoon goed voorbereid met de longrijpingsmiddelen enzo en krijgen jullie de allerbeste kansen.
  Ik duim in ieder geval dat het met de rust nog heel wat weken langer duurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent in goede handen, hopelijk mag je nog even naar huis

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke inspiratie beelden! Hopelijk mag je snel naar huis en gaat alles goed!

  BeantwoordenVerwijderen