Mini Spring Summer Collectie

maandag, mei 22, 2017

Ja al weer een mini kleding collectie. Ja ook weer van Zara, maar die hebben gewoon ook hele schattige leuke kleding. Het is lente en de zomer komt er ook al weer aan. Dus nu vind je in de winkels allemaal schattige lente en zomer collecties, zo ook bij deze winkel. 

De collectie heeft veel lichte en zachte kleuren, helemaal mijn smaak dus en het liefste bestel ik natuurlijk wat van deze collectie! Maar nee, ik kijk alleen en droom weg bij deze schattige kleertjes. Ik moet toegeven dat ik ze allemaal wel erg leuk vind... Dus goed voor mijn portemonnee zou dit niet zijn... Dus we kijken alleen en genieten van de collectie terwijl ik rustig wacht op onze kleine madam. 

Welke vind jij leuk?


Alle foto's zijn van Zara, voor al deze leuke kleertjes kijk dan ook even in hun winkel of op hun webshop. Dit blogje is niet gesponsord, ik deel het puur omdat ik het echt een hele leuke collectie vind.

You Might Also Like

4 reacties

 1. Ik vind de Zara collectie ook superschattig, maar Spaanse baby's zijn blijkbaar nogal groot want ik ben nog steeds aan het wachten tot P een maat heeft waarmee ze hun kleertjes past. (Nu is P 4 maanden en heeft ze maat 56, dus die is nogal klein).
  Dus verstandig dat je wacht, dan kun je straks kleertjes kopen die passen en in het juiste seizoen zijn.
  Extra voordeel is dan dat je weet wat je baby staat en wat jij handig vindt (zo blijkt P er niet uit te zien ij roze, maar fantastisch in wit, en vind ik behalve alles met knoopjes ook broekjes erg ingewikkeld omdat ik de taille niet over de luier krijg en draagt P dus altijd jurkjes, ook al vind ik dat eigenlijk raar voor een baby) zodat die kleertjes ook gedragen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de tip, elk merkje heeft wel een beetje zijn eigen maatje... Maar zo verschil had ik echt niet verwacht.

   Verwijderen
  2. Ik heb bij Zara gewoon nog niets kleiner dan 62 gevonden, volgens hun draagt een baby van 1 maand oud dat, maar de mijne dus niet. Als het heel klein valt, kunnen we het over een paar weken eens gaan proberen en dan weet ik nu dat ik zomerjurkjes moet hebben, terwijl als ik vantevoren iets had gekocht en was afgegaan op hun leeftijdsindicatie ik echt winterpakjes gekocht.

   Verwijderen
 2. wat ontzettend schattig! je foto's zijn ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen

Overige Categorieën

Follow by Email

Subscribe