Welkom kleine Indiaan

maandag, mei 29, 2017

Het is vrijdag ochtend wanneer ik wakker word en opeens nattigheid voel. Ik was zesendertig weken zwanger en vier dagen. De hele week voelde ik me minder en minder worden, Pip de kat was amper bij me weg te slaan en opeens miauwde ze erg veel. Nee ik had het nog niet verwacht die vrijdag, maar toen begon een nieuw leven.


Terwijl ik wakker werd in een nat bed, vliezen gebroken en ik het ziekenhuis had gebeld. Pakte rustig de spullen die ik nodig had met het idee dat het twaalf tot vierentwintig uur zou kunnen gaan duren.  Eenmaal in de auto voelde ik dat het niet zo heel lang kon gaan duren als het ziekenhuis had aangegeven. Ze vertelde zelfs aan de telefoon dat ik nog naar huis kon worden gestuurd. 

Terwijl wij om zeven uur in het ziekenhuis aankwamen, ik rustig aan het ctg lag en ondertussen de beginnende weeën weg wiebelde... Kwam er maar acht uur later een klein meisje op de wereld. Het was een hele bijzondere en snelle ervaring. Zoals ik had gewenst was het een bevalling zoals moeder natuur het had bedoeld.  

Ondanks onze kleine Indiaan te vroeg was, mochten wij zondag ochtend naar huis. Jullie dit nieuws lezen heb ik al weer genoten van de kraamweek, ben ik bijgekomen en langzaam wennen wij aan het nieuwe leven. 


Onze kleine Indiaan is geboren.
19 Mei 2017Hoe alles hier op de blog gaat komen, we gaan heerlijk puzzelen. Gek genoeg heb ik nog niet zo erg de drang om alles met iedereen te delen. Ik geniet heerlijk van de bubbel en de hele kraamweek heb vele kraamtranen gelaten. 

You Might Also Like

12 reacties

 1. Wat heerlijk Elisa! Alles goed gegaan, vlotte bevalling! Top. Gefeliciteerd! Voortaan met z'n drieën! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ontzettend fijn dat het zo voorspoedig gegaan is, ze is prachtig... geniet van deze bijzondere periode en laat alles heerlijk over je heen komen. Een nieuw klein wonder om te bewonderen...en natuurlijk ook een dikke proficiat aan de papa...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met jullie kleine meid! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Gefeliciteerd! Ze is net zo lang blijven zitten als P (maar kwam er gelukkig niet met zo'n rotgang uit, ik beviel binnen 2 uur, waardoor Wii wat langer in het ziekenhuis moesten blijven).

  het is een beetje eng en een beetje een gedoe zo'n prematuurtje, maar ik merkte met de 38- en de 40-weken grens echt ontwikkekingssprongen, veel groter dan die daarna komen. Vind lekker de weg met z'n drietjes, kraambezoek is ook over 4 weken nog leuk en dan kunnen jullie het veel beter hebben.

  Ik heb net ons pakket met maat 44 naar mijn neef gestuurd, die ook al een dochter kreeg na 36 weken, anders had ik die naar jou gestuurd, want dat bleek uiteindelijk best nog een gedoetje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, hier wordt pakje 50 gedragen. Dit is iets te breed maar ze heeft de lengte nodig! Ze heeft erg lange armen en benen ;)

   Verwijderen
  2. Wow! Wat goed. En die breedte komt vanzelf nog wel, als ze nog in de buik had gezeten was dat het moment geweest dat ze echt babyvet zou krijgen, nu moet ze dat buiten de buik regelen.

   Verwijderen
 5. Wat een schatje is het ook <3! Nogmaals gefeliciteerd en lekker blijven genieten! Voor je het weet ben je zo weer een heel aantal maanden verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een schatje .. heel hartelijk gefeliciteerd !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heerlijk voor jullie. Gefeliciteerd en geniet van de kleine meid.
  Groetjes, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gefeliciteerd elisa geniet van je kleine meid met je vriend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto! Nogmaals gefeliciteerd en lekker genieten met en van elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Overige Categorieën

Follow by Email

Subscribe