Wraps met kip, avocado en kidneybonen

vrijdag, mei 26, 2017

Nee vandaag is het niet de mooiste smakelijkste foto, ik geef het toe! Maar dat maakt deze wrap niet minder lekker. Het is een simpele wrap die eigenlijk iedereen wel kan maken, plus hij is nog snel bereid ook mocht je even minder tijd hebben.

Ik word altijd wel vrolijk van wraps, jij ook?


3 a 4 personen
Kip

Ingrediënten

  • 4 avocado's
  • 180 g kipdijfilet
  • 1 rode paprika
  • 1 el lemon peper
  • 2 el olijfolie
  • 120 g Rode kidneybonen
  • 80 g belegen kaas (geraspt) 
  • 4 wraps

Bereiding

  1. Snij de kip in reepjes en voeg de lemon peper samen met de olijfolie toe.
  2. Meng alles en laat 10 min marineren. 
  3. Snij de paprika in kleine stukjes.
  4. Laat de kidneybonen uitlekken en snij de avocado in stukjes. 
  5. Bak de kip zonder olie tot ze gaar zijn, voeg de paprika toe. 
  6. Bak 2 min op hoog vuur mee en voeg de kidneybonen toe.
  7. Bestrooi de kaas over het mengsel en laat even warm worden tot de kaas is gesmolten.
  8. Maak ondertussen de wraps warm zoals aangegeven op de verpakking.
  9. Verdeel het kip,paprika mengsel over de vier wraps. 
  10. Voeg de avocado toe en rol hem op.
 Bon appétit
Tip. Ook lekker met crème fraîche

You Might Also Like

1 reacties

  1. Oh lekker! Ik word ook altijd blij van wraps en zal deze zeker ook een keer maken!

    BeantwoordenVerwijderen

Overige Categorieën

Follow by Email

Subscribe