Weer naar de volkstuin

zondag, juni 04, 2017

Wie had ooit gedacht dat ik 13 dagen na de bevalling al weer een bezoekje aan mijn volkstuin zou hebben gebracht. Terwijl mijn vader wel even verbaast was over mijn vlotte wandeling naar mijn tuin, was ik op de terug weg wel een stukje langzamer.  


Was het even puzzelen om alles voor onze kleine meid in de auto te krijgen, ik heb een Volkswagen polo uit 2001 en opeens ben ik blij dat ik deze heb geaccepteerd. Want hiervoor reed ik een smart en dan had die kinderwagen nooit meegekund.


Op de volkstuin werd ik verrast door de tuinbonen, vorig jaar deden ze het lang niet zo goed en nu stikt het van de bloemen. Ik zal denk ik maar wel eens ze gaan afdekken, want vorig jaar vonden de vogels ze ook wel heel erg lekker!


Naast de tuinbonen staat natuurlijk Oost-Indische kers, voor het eerst dat ik deze bloemen in de tuin heb staan, ik vind het blad al mooi en die bloemen!!! Het brengt echt wat kleur in de tuin. Naast foto's maken heb ik ook heerlijk even mais geplant, ik had dit thuis voor gezaaid en het werd dringend tijd om ze naar de tuin te brengen!


Het was heerlijk om even op de tuin te zijn, na weken niet zelfstandig even een bezoekje te kunnen brengen heb ik nu de pas weer terug om binnen te geraken. Langzaam zal ik gaan oefenen met tuinieren want ik zal toegeven, ik was erg moe en zelfs een beetje duizelig na het bezoekje. Dankzij mijn conditie en natuurlijk de zon. 

Maar wat heerlijk wij zijn weer terug, nu enkel nog even een grote parasol regelen! Zodat onze kleine madam straks mooi in de schaduw kan staan!!!

You Might Also Like

9 reacties

 1. Oh wat heerlijk dat je al zo vroeg na de bevalling terug kon naar je tuintje. En wauw, wat is het mooi! Superleuk is dat hè, lekker eten uit eigen tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat fijn om daar even heen te kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o, proficiat met jullie dochter.
  lees het nu net.

  Geniet van alle leuke en kleine dingen tesamen, ben heel blij dat het zo vlot is verlopen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, en ja gelukkig is alles vlot verlopen. Daar wordt een mens blij van!

   Verwijderen
 4. wat fijn! Lekker in het zonnetje. De kinderwagen staat er lekker stoer op je stukje. Kan me voorstellen dat ze daar lekker kan slapen en genieten van het buiten zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Extra gezonde lucht en voor mij pure ontspanning! Ondanks dat je in de stad bent, ben je meteen even helemaal in niemands land. Behalve als iedereen op de volkstuin is, of er wedstrijden worden gespeeld op de sportvelden. Want dan heb je niet zo veel rust ;)

   Verwijderen
 5. Wat ook heel fijn is: van die picknickkleden met plastic onderkant. In zo'n wagen zien ze niet zoveel en kunnen ze minder vrij bewegen, er komt een moment dat ze dat stom vinden en gewoon op een kleedje op de grond willen liggen (althans, P wil dat altijd, of op schoot zitten, maar dat werkt niet altijd even handig.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht er aan om straks gewoon zo'n baby badje te halen, die heeft een rand en dan kan ze niet zomaar weg. Aangezien ik geen omheining om de tuin heb en de veranderingen nog doorgevoerd moeten worden, we zullen zien hoe de toekomst loopt.

   Verwijderen
  2. Zo'n opblaasding?

   Eigenlijk denk ik dat dat niet werkt. P wil altijd meekijken, anders wordt ze boos en als ze over dat randje heen kunnen kijken, kunnen ze er denk ik ook over. (P kan nog niet zitten zonder ondersteuning, dus weet het niet zeker, maar als ik zie hoe mobiel ze nu al is, terwijl ze vooral spartelt, verwacht ik niet dat ze zich straks laat tegenhouden door een randje.)

   Verwijderen

Overige Categorieën

Follow by Email

Subscribe